. . .

Wednesday, 9 November 2011

Segmen | Tingkatkan Trafik, Tambahkan Follower, Ramaikan Pembaca

Entry hari ini berkaitan segmen je..
 Tak mampu nak memikir
 Dah tak idea..
 dari tadi aku sibuk blogwalking
 sampai lemas....
  Jom join segmen dari Cik Purple 
sambil merapatkan ukhuwah
 dan meramaikan kawan...



Segmen ni akan tamat selepas tarikh
11-11-2011 pada jam 11 pagi

Nampak macam ajaib je tarikh dan waktunye...he..he..
jom join ramai2..


p/s : nak follow blog ni sekali pun boleh..dialu - alukan.. nti akan di follow balik ye ..










.

14 8 juta memberi pandangan dan pendapat:

bunga said...

xsempat nak join ni...hehe..sory cym..

bobiedanbad said...

:) selamat bersegmen

CynthiaShin 欣倪♥ said...

Datang visit dari segmen yg same , datang lah visit balik entry saya yay and if bole tinggalkan lah comment anda kat entry tersebut !

http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2011/11/segmen-tingkatkan-trafik-tambahkan.html

hoyahadis said...

@bunga
takpe bunga cym..akan datang mesti ade lg..(^_^)

hoyahadis said...

@bobiedanbad
trimas..he..he..seken time join ni..(^_^)

hoyahadis said...

@CynthiaShin 欣倪♥
terima kasih sangat2 sudi singgah.. da follow blog awak dear..(^_^)

✿Dear Yayah✿ said...

waaa da lame tak dtg sini. belog da makin cantik! :)

hoyahadis said...

@✿Dear Yayah✿ thanks dear..hu..hu.. tu la nak cite saya suka photoshop..jom kite belajar photoshop..mcm2 bole buat ngan software tu..(^_^)

ceriteraliyana said...

tinkerbell berterbangan memeriahkan blog ni..weee!!! =))

*dtg dri segmen yg sme ^^

Eza Boom Boom :) said...

Tok! Tok ! Tok!! Eza Boom BOOM mendarat kat sini.. Hari tu terlepas flight. Hari ni baru beli tiket flight baru. Sebab tu terlambat dan sekarang singgah sini golek-golek. Ngeeeee….

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/11/segmen-naikkan-trafik-tambahkan.html

Cik Rose Cute said...

follow sini...

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

hoyahadis said...

Cik Rose Cute : thanks ye..da follow juge..

hoyahadis said...

Eza Boom Boom : he..he..thanks singgah..

hoyahadis said...

ceriteraliyana : thanks sudi singgah..(^_^)

"ku menatap dalam kelam, tiada yang bisa ku lihat, selain hanya nama-Mu Ya Allah......Esok ataukah nanti, ampuni semua salahku, lindungi aku dari segala fitnah. Kau tempatku meminta, kau beriku bahagia, jadikan aku selamanya..hamba-Mu yang selalu bertakwa. Ampuniku Ya Allah, yang sering melupakan-Mu, saat Kau limpahkan kurnia-Mu, dalam sunyi aku bersujud......pada-MU"