. . .

Thursday, 21 April 2011

Dah dapat duit dari nuffnang

Hari ini Khamis 21.4.2011 dengan sukacitanya dan penuh senyuman dimaklumkan aku Pn.HoyaHadis telah mendapat duit dari nuffnang buat pertama kalinya..hu..hu..suka-suka....($__$)

Tapi walaumacammanapun atas sebab yang tertentu duit tersebut belum boleh dicashkan..hurm...takpelah...nak buat macammana kan...tunggu jelah..mungkin kena berusaha lagi...

Ada sesiapa yang nak tahu berapa jumlah aku dapat..ho..ho..malu pulak nak beritahu...Tapi apasalahnya kalau nak kongsi kan..meh sini nak tunjuk gambar yang telah di print screen kan...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
nipun gambarnya....!!!!



Haaaa...itulah jumlahnya setakat ini...banyak tak...banyak lah jugak kan.Sape nak bagi duit senang-senang kan.

Boleh beli jajan super ring ni kalau dapat...tak pun chikedis...ataupun cokelat...tapi nampak gayanya kena tambah 5 sen lagi...sape nak mak cik belanja angkat tangan sekarang he..he.....(tawaran hanya untuk 3 saat,selepas tu ditutup...)

*doaku semoga impianku menjadi kenyataan.....aaamiiiiinnnnnn...sesiapa yang baik hati tolong aminkan sekali boleh..he..he..mekasih..mekasihh...


10 8 juta memberi pandangan dan pendapat:

Firdaus Kasim said...

langkah seribu bermula dari satu kak.. hehe

tahniah ya

Entri terkini :
Cara Mudah Buat Header Blog yang Cantik !

hoyahadis said...

Firdaus Kasim : hurm..betul tu..he..he..

mayra aish♥ said...

yeaahh!!
teruskan berusaha kak~~~
chaiyok!chaiyok! ^^

bunga said...

xpe..sikit2..bunga pom masih di ctu gak..tapi xkisah sangat yang penting leg blogging..aaa

Zyash said...

Tahniah..semangatkan biler dah nampak hasilnyer...huhu

kay_are said...

xpe2.. pelan2 orang cakap..lame2 banyak r duit kat nuffnang tu nanti =)

hoyahadis said...

mayra aish♥ : mekasih mayra...he.he..

hoyahadis said...

bunga : betul tu bunga..he..he..tp akkni mate duitan jugak..ngeh..ngeh..

hoyahadis said...

Zyash : hurm bersemangat skit..bila agaknye ntah nak dapat banyak cam zyash..he..he..

hoyahadis said...

kay_are : insyaallah..muah-mudahan berjaya sampai ke tahap yg diimpikan..

"ku menatap dalam kelam, tiada yang bisa ku lihat, selain hanya nama-Mu Ya Allah......Esok ataukah nanti, ampuni semua salahku, lindungi aku dari segala fitnah. Kau tempatku meminta, kau beriku bahagia, jadikan aku selamanya..hamba-Mu yang selalu bertakwa. Ampuniku Ya Allah, yang sering melupakan-Mu, saat Kau limpahkan kurnia-Mu, dalam sunyi aku bersujud......pada-MU"