. . .

Thursday, 24 January 2013

Template blog ainaa roseberry

Assalamualaikum....
Tempahan template kali ini dr ainaa roseberry
Bertemakan pink rose
Simple dan kemas






Anda teringin blog seperti ini..meh inbox saye di mukabuku pn.hoyahadis
atau ke inbox fanpage jika sye tak boleh nak reply massage anda

facebook.com/hoyahadisbiznes 

Paling penting mesti sediakan detail selengkapnya..
CONTOH :
Tema blog : Elegant + Floral
Warna blog : Pink Pekat.
Nama blog [ header ] : Bila saya rajin menaip..
Footer : Terima Kasih Singgah Blog Saye.
(jika detail lengkap dan unik maka cantiklah design blog tu nanti..)

FULL TEMPLATE HOYAHADIS :
- Header 
- Footer
- Background blog ,body post & sidebar.

SEKIAN WASSALAM

*Mood = dah tak idea nak menaip..tulisan ketgh smestinya untuk mnunjukkn entry ni panjang berjela...!

Like jika suka..dan sebagai tanda sokongan anda...sangatlah dihargai..(^_^)

8 8 juta memberi pandangan dan pendapat:

izan mama mia said...

singgah dari blog itulah..cantik tema rose pink..

Farhanah Mokthar said...

nice editing dear. jom singgah dan join peplum giveaway kat blog kita :))

Seneorita Baharin said...

wah seriously chantek sgt...... :D

✿A I N A A✿ said...

ehekx.. malunyaaa.. mekaceh ye sebab rekakkan ena blog yg sgt2 memuaskan hati.. Alhamdulillah

hoyahadis said...

izan mama mia : TERIMA KASIH..:)

hoyahadis said...

Farhanah Mokthar : terima kasih :)

hoyahadis said...

Seneorita Baharin : terima kasih..:)

hoyahadis said...

✿A I N A A✿ : sama2 ainaa..terime kasih jugak sudi tempah kat akak..:)

"ku menatap dalam kelam, tiada yang bisa ku lihat, selain hanya nama-Mu Ya Allah......Esok ataukah nanti, ampuni semua salahku, lindungi aku dari segala fitnah. Kau tempatku meminta, kau beriku bahagia, jadikan aku selamanya..hamba-Mu yang selalu bertakwa. Ampuniku Ya Allah, yang sering melupakan-Mu, saat Kau limpahkan kurnia-Mu, dalam sunyi aku bersujud......pada-MU"