. . .

Wednesday, 23 January 2013

Tempahan blog kak nurin nad - daisy

Assalamualaikum....
Tempahan template kali ini dr kak Nurin Nad
Temakan warna - pink & blue terquose
Tema blog - Vintage (daisy)






Anda teringin blog seperti ini..meh inbox saya di mukabuku pn.hoyahadis
atau ke inbox fanpage jika saya tak boleh nak reply massage anda

facebook.com/hoyahadisbiznes 

Paling penting mesti sediakan detail selengkapnya..
CONTOH :
Tema blog : Elegant + Floral
Warna blog : Pink Pekat.
Nama blog [ header ] : Bila saya rajin menaip..
Footer : Terima Kasih Singgah Blog Saye.
(jika detail lengkap dan unik maka cantiklah design blog tu nanti..)

FULL TEMPLATE HOYAHADIS :
- Header 
- Footer
- Background blog ,body post & sidebar.

SEKIAN WASSALAM

*Mood = dah tak idea nak menaip..tulisan ketgh smestinya untuk mnunjukkn entry ni panjang berjela...!

Like jika suka..dan sebagai tanda sokongan anda...sangatlah dihargai..(^_^)

1 8 juta memberi pandangan dan pendapat:

syasya fikri said...

wahh,,cantik canti,,tapi blogshop sy ni baru je edit,,nanti kalau sy nak edit lg,sy contact yer,,jemput la singgah

"ku menatap dalam kelam, tiada yang bisa ku lihat, selain hanya nama-Mu Ya Allah......Esok ataukah nanti, ampuni semua salahku, lindungi aku dari segala fitnah. Kau tempatku meminta, kau beriku bahagia, jadikan aku selamanya..hamba-Mu yang selalu bertakwa. Ampuniku Ya Allah, yang sering melupakan-Mu, saat Kau limpahkan kurnia-Mu, dalam sunyi aku bersujud......pada-MU"