. . .

Monday, 21 November 2011

Freebiz - Free background (soft colour)


Salam pagi...Freebiz untuk hari ini lebih menarik dan lebih rumit...Untuk itu ada sedikit pesanan jangan COPYCAT hasil kerja pn .hoyahadis ni ye. Walaupun tak sebarapa tapi agak penat untuk menghasilkannye..(^_^).Anda akan dihukum dgn entry pasal copycate pulak kat blog ni nanti...wah berlagak garang...(@_@)

Tapi kalau korang berminat dengan freebiz ini untuk koleksi atau ditepek ke blog sebagai background takde masaalah... tak perlu kredit pun sebab ianya free kan...(^_^)

O.k jom kite tengok ape yang menarik....



http://2.bp.blogspot.com/-BwwfQCPE0BI/TsmqT9w7mRI/AAAAAAAAA-I/aY6kdWAIU58/s1600/free+ciut+background+9.2.jpg


http://4.bp.blogspot.com/-cNNhrvM7gd0/TsmqRTOzqiI/AAAAAAAAA-A/FBmOLh2QDDw/s1600/free+ciut+background+9.1.jpg 


http://4.bp.blogspot.com/-ZvrG_sGOc8g/Tsm7_s73C2I/AAAAAAAAA_Y/i7ERSA0Pdug/s1600/free+ciut+background+10.jpg 


http://4.bp.blogspot.com/-hWEukDREtgY/Tsm8BXsk98I/AAAAAAAAA_g/5GbuTn-xcJ0/s1600/free+ciut+background+11.jpg 


http://3.bp.blogspot.com/-b91wo1mcJ38/Tsm8DGvNw9I/AAAAAAAAA_o/ti0FNSPfAjE/s1600/free+ciut+background+12.jpg 


http://3.bp.blogspot.com/-u8rXYP7spyY/Tsm8EcJZ-XI/AAAAAAAAA_w/UaRvix4MjwY/s1600/free+ciut+background+13.jpg 


http://2.bp.blogspot.com/-vbazcjEuUpU/Tsmqm5BzBeI/AAAAAAAAA_M/otf9hJg5Efg/s1600/free+ciut+background+24.jpg 


http://1.bp.blogspot.com/-Ll56cONb3is/Tsmql87p9_I/AAAAAAAAA_I/mv4nhTAdTiU/s1600/free+ciut+background+23.jpg

http://4.bp.blogspot.com/-GD1DPxrjFY4/Tsmqc5fI1eI/AAAAAAAAA-w/VC3mM0CAmjE/s1600/free+ciut+background+20.jpg


http://3.bp.blogspot.com/-SsRYydrGE2Q/TsmqgdAJFZI/AAAAAAAAA-4/D5yENQ-pkTY/s1600/free+ciut+background+21.jpg


http://2.bp.blogspot.com/-k7zotZCwJ1U/Tsmqj0nfLtI/AAAAAAAAA_A/el36Z-YhBSc/s1600/free+ciut+background+22.jpg


Copy code dan jangan lupe letak code html fixed; seperti contoh dibawah :

url(http://2.bp.blogspot.com/-p9870Pe3vfk/Tr3NCAESUUI/AAAAAAAAA1M/sppdEsoUtAE/s1600/ciut+bacground+-+pink+17.jpg) fixed

Okey sekian..semoga freebiz ini dapat memeriahkan blog korang semua..lebih-lebih lagi untuk newbe..( pn.hoyahadis jugak masih ditahap newbe..(@_@)..)

P/S : ada sedikit kesilapan edit freebiz sebelum ni..sekarang da o.k..(^_^) 

IKLAN SEBENTAR
Ingin mendapatkan pendapatan sampingan....percuma sahaja..luangkan sedikit masa anda untuk mengklik  link dibawah dan mendaftar secara percuma..anda hanya perlu meletak iklan di website , blog atau facebook sahaja... ingat tau tak perlu keluar modal pun...(^_^) 

Jom mendaftar beramai-ramai...ramai yang dah cashout...anda bila lagi..(^__^) Jangan lepaskan peluan keemasan ini...


ramai yang dah cashout..anda bila lagi..jom baca dulu keterangan melalui link di bawah...


 

 Wassalam...Happy Blogging ya...!!!

4 8 juta memberi pandangan dan pendapat:

Iffah Fakhira said...

kaka :) sya ambik stu ye ,

hoyahadis said...

Iffah Fakhira : Sila2..nak mbik sume pun boleh..:)

zielah's blog here..!! said...

akk cmne nk ambik mcm iffah tu..??
please..help my friend..

atiqah zulkifli said...

akak, saya ambik background ni yer...sweet la..Thanks akak..

"ku menatap dalam kelam, tiada yang bisa ku lihat, selain hanya nama-Mu Ya Allah......Esok ataukah nanti, ampuni semua salahku, lindungi aku dari segala fitnah. Kau tempatku meminta, kau beriku bahagia, jadikan aku selamanya..hamba-Mu yang selalu bertakwa. Ampuniku Ya Allah, yang sering melupakan-Mu, saat Kau limpahkan kurnia-Mu, dalam sunyi aku bersujud......pada-MU"