. . .

Saturday, 19 November 2011

Freebiz - Background blog

Salam tengahari...Hari ni saye nak kongsi lagi freebiz untuk background blog.. jom tengok kalau ia menarik.. he..he..

Sebelum tu cuma nak borkongsi sedikit link dibawah ni...jika berminat boleh klik...ianya percuma sahaja...(^_^)

Dapatkan ipad percuma dengan usaha anda sendiri…Jangan lepaskan peluang keemasan ini…!!Percuma tu…!!! terbaru

Inginkan duit poket lebih untuk shopping dan perbelanjaan harian anda…!!!. Jom kita dapatkan secara sampingan…!!! terbaru

Teringin bercuti keluar negara dengan duit poket hasil kerja sampingan anda…!!! Mudah saja klik sini...!!! terbaru

Ini adalah hasil contengan dari hoyahadis dikala kebosanan...sowwwyy kalau tak menarik ye..
sila scroll ke bawah untuk melihat lebih banyak...(^_^)


http://1.bp.blogspot.com/-8JipLeIRupU/TscT9aWjhtI/AAAAAAAAA4g/IOU0hI8c97o/s1600/ciut+background+-+green+1.jpg


http://2.bp.blogspot.com/-bY0GQRMOxXc/TscT_hfORmI/AAAAAAAAA4o/rXhlLs-NIZU/s1600/ciut+background+-+green.jpg


http://3.bp.blogspot.com/-iBn6Hp_Of7w/TscUBBgZ5_I/AAAAAAAAA4w/spqIB4RUznw/s1600/ciut+background+-+red+2.jpg


http://2.bp.blogspot.com/-szxTL8w6uos/TscUD3KHmtI/AAAAAAAAA44/ePTPrtojpuM/s1600/free+background+-+blue+2.jpg


http://1.bp.blogspot.com/-BFm3YqiTNk4/TscUFUPxk6I/AAAAAAAAA5A/OHM1btsfWJU/s1600/free+background+-+red+1+.jpg


http://1.bp.blogspot.com/-ksfFLs37eTg/TscUGrU5aZI/AAAAAAAAA5I/vbq90BfN5lc/s1600/free+background+-+red+2.jpg


http://1.bp.blogspot.com/-BBc3W2l8gCM/TscUIZqttsI/AAAAAAAAA5Q/qu2gL1gA200/s1600/free+background+-+red+3.jpg


http://4.bp.blogspot.com/-mYnfa22D9RU/TscUMGn4KcI/AAAAAAAAA5Y/Agt6aij_ONg/s1600/purple+background+1.jpg


Copy code dan jangan lupe letak  code html  fixed; seperti contoh dibawah :

url(http://2.bp.blogspot.com/-p9870Pe3vfk/Tr3NCAESUUI/AAAAAAAAA1M/sppdEsoUtAE/s1600/ciut+bacground+-+pink+17.jpg) fixed;

Sekian...hepi blogging..(^_^)

2 8 juta memberi pandangan dan pendapat:

✿Dear Yayah✿ said...

susah la nak tekan utk komen tu..huhuhu..die bergerak2..hihi

hoyahadis said...

@✿Dear Yayah✿ oo..ye ke..patut takde org komen..he..he.. thanks sgt bg info..(^_^)

"ku menatap dalam kelam, tiada yang bisa ku lihat, selain hanya nama-Mu Ya Allah......Esok ataukah nanti, ampuni semua salahku, lindungi aku dari segala fitnah. Kau tempatku meminta, kau beriku bahagia, jadikan aku selamanya..hamba-Mu yang selalu bertakwa. Ampuniku Ya Allah, yang sering melupakan-Mu, saat Kau limpahkan kurnia-Mu, dalam sunyi aku bersujud......pada-MU"