. . .

Wednesday, 13 July 2011

Free colourfull background blog and wallpaper

Assalamualaikum semua...rindunye blogging.Akhir-akhir ni tak sempat nak blogwalking sebab kononnya aku sedang sibuk menyiapkan sedikit tidak banyak tempahan baju untuk raya.Bila dah menghadap blog aku akan lupa segalanya..sebelum kena marah dengan customer aku perlu berehat sekejap untuk blogging..he..he..

Walauapapun tangan aku yang gatal sempat juga mengedit beberapa keping wallpaper dan background blog,semunya colourfull...sesiapa yang berminat bolehla ambil dan sila komen ye jika ada kekurangan.Segala kesilapan akan diperbaiki...(^_^)












klik pada gambar untuk tumbesaran dan save image

p/s : akan datang title background untuk sidebar widget.

15 8 juta memberi pandangan dan pendapat:

bunga said...

mmg colourfull..

Zyash said...

Jatuh cinta ngk blog ne la...cantik....!!!!!

shahjiehan said...

wah.. kreatif.. nak header lawa2 jugakkk~~~

Sofea said...

salam kenal..byk yg menarik di sini..akak follow!

Firdaus Kasim said...

wah.. dah semakin cantik lah blog akak nie.. hehe.. tahniah ya

Entri Paling Best :
Tutorial Cara Pasang Iklan Nuffnang Dengan Fungsi Close

cik azeya said...

cantiklah puan hoya. sebab ade kaler pink. yeah. hidup pink. hihi. :)

cik azeya said...

bile kakak nak update.

selamat hari raye kak!!
;)

✿Dear Yayah✿ said...

lame tak singgah sini..

agak2 ingat ke kat sy lagik.. :D

waaaa..dah makin maju belog..:)

tahniah

hoyahadis said...

@bunga hu..hu..thanks bunga.

hoyahadis said...

@Zyash terima kasih..masih dalam pembaikkan..tk puas 2 edit blog akk ni.(^_^)

hoyahadis said...

@shahjiehan bole je..singgah sini slalu..nti sye buatkn free..he..he..

hoyahadis said...

@Sofea
thanks akk..sye follow blik..(^_^)

hoyahadis said...

@Firdaus Kasim thanks..tp cantik je tk rame pengunjung ssh jgk.(^_^)

hoyahadis said...

@cik azeya yeah..da update..hidup pink..he..he..alamak da terlmbat la nk wish rye kt azeya..

hoyahadis said...

@✿Dear Yayah✿ ingat lg..hu..hu..hr tu terbrenti skejap blogging sbb lappy da koma..

"ku menatap dalam kelam, tiada yang bisa ku lihat, selain hanya nama-Mu Ya Allah......Esok ataukah nanti, ampuni semua salahku, lindungi aku dari segala fitnah. Kau tempatku meminta, kau beriku bahagia, jadikan aku selamanya..hamba-Mu yang selalu bertakwa. Ampuniku Ya Allah, yang sering melupakan-Mu, saat Kau limpahkan kurnia-Mu, dalam sunyi aku bersujud......pada-MU"