. . .

Tuesday, 10 May 2011

Lambang cinta semula jadi yang menakjubkan diseluruh dunia

Cantik sangat pemandangan indah kat bawah ni...sebahagiannya memang benar-benar semulajadi ciptaan Allah,dan  sebahagiannya diperindahkan lagi sehingga membentuk hati.Jom layan...

 Heart-shaped forest in Cantabriadi

Island reef Heart,Great Barrier Reef,Whitsundays,Australia

Heart-shaped forest in Cantabria,Spain

Heart-shaped island,on Lake Giterrez,Patagonia

 Heart-shaped mangrove forest,Voh,New Caledonia

 Heart-shaped delta,Guandu Nature Park,Taiwan

 Heart-shaped lake,Chembra,Indra

Heart-shaped lake in Ohio

10 8 juta memberi pandangan dan pendapat:

EJA said...

oooh...saya jatuh cinta!hihi..menakjubkan..tiba2 trpikir nak buat rumah bentuk love..hihi..

puteraduyong said...

waaa... lambang cinta yang mengkagumkan pandangan mata...

mayra aish♥ said...

wow!!cantik nya :))
kalau lah dapat g kt situ........
huhuhu :DD

Adlan said...

hehe..pandai diorang neyh buat bentuk love..nice!;p

hoyahadis said...

EJA : boleh je Eja..cantik tu..lepas tu kale pink pulak..ha..ha..
mengancam gitu..(^_^)

hoyahadis said...

puteraduyong : cantikkan..(^_^)

hoyahadis said...

mayra aish♥ : hurm memang best..hu..hu..lebih-lebih lagi Heart-shaped island kat tengah laut..kumpul duit banyak-banyak ea myra..he..he..

hoyahadis said...

Adlan : hurm memang..tp ade yg semula jadi..sangat menakjubkan..

cik azeya said...

wahhh. sume sangat menakjubkan. terpegun. huhu. cantik2 kak. adekah ini dikatekan love is everything? cewah. hee

hoyahadis said...

cik azeya : memang menakjubkan..
ahha..betultu..love is everything.. tp untuk yg dah berkahwin je tau..he..he..

"ku menatap dalam kelam, tiada yang bisa ku lihat, selain hanya nama-Mu Ya Allah......Esok ataukah nanti, ampuni semua salahku, lindungi aku dari segala fitnah. Kau tempatku meminta, kau beriku bahagia, jadikan aku selamanya..hamba-Mu yang selalu bertakwa. Ampuniku Ya Allah, yang sering melupakan-Mu, saat Kau limpahkan kurnia-Mu, dalam sunyi aku bersujud......pada-MU"