. . .

Sunday, 3 April 2011

Interior Design : Koleksi Merah Jambu Yang Mendebarkan

Interior design kali ni aku pilih warna merah jambu.Kali ini diatas permintaan seorang gadis cute bernama Eja (kiawai cute)...Sebenarnyea bila tengok design-design ni aku rasa seperti nak belot pulak dengan warna hijau...Pink memang sangat comel..comel kan..

Merah jambu memang dah sinonim dengan gadis-gadis dan juga tak ketinggalan para wanita yang sudah bergelar ibu...seperti ada tarikan nya yang tersendiri..betul tak

Tapi percayalah klu di waktu tengahari yang panas terik kebetulan kebetulan pulak anda terlihat sebuah rumah berwarna merah jambu...tiba-tiba mesti rasa haus sebab rumah tu seperti berubah jadi ais bandung atau ABC....betul tak..he..he..itulah juga salah satu tarikan merah jambu...

Jom layan gambar ni...manalah tahu anda terus tertarik dan mendapat idea untuk mereka hiasan dalaman idaman anda...hu..hu..(^_^)


Ruang tamu


Untuk lihat gambar seterusnya sila scroll gadget ke bawah ye...Banyak lagi design menarik untuk bilik tidur,ruang makan,dapur dan bilik air....jangan malu-malu tiada sesiapa yang memerhatikan....hu..hu..

Bilik tidur dewasa



Bilik tidur remaja



Bilik tidur kanak - kanak



Ruang makan dan dapur

yang ini set meja makan untuk si comel tau..(^_^)


Ruang dapur




Bilik air






Comel kan interior design...hu..hu..sesiapa yang berminat bolehlah menukar design dalaman rumah anda dengan warna merah jambu...(^_^)
(For Eja o.k tak...complete ni .hu..hu..)

Image from google

18 8 juta memberi pandangan dan pendapat:

EJA said...

arrrggh!!!! GILA!GILA!..i love pink very much!..jadi stress tgok pic2 entry ni..stress sampai nak hantuk kepala..lawa mau mampus warna pink..comel sangat2..rasa macam nak sekarang jugak hias bilik macm tu..huhu..kalaula aku jutawan..eja dah mulai brangan..i love pink!!!!!!

hoya hadis said...

ha..ha..huh..sampai begitu sekali Eja minat kale pink ni..simpan duit banyak-banyak ye..hu..hu..(^__^)

bunga said...

woo..yang ni memang bunga suker giler...suker snagat pink.

Matika said...

insyallah malam ni,mamat buat tutorial tab menu ikut label...

hoyahadis said...

bunga : hu..hu..memang ramai peminat pink ni..(^_^)

hoyahadis said...

Mamat : mekasih mamat..(^_^)

kay_are said...

x bape minat nak deco2 kaler pink ni.. huu.. x sesuai ++ laki =P

Matika said...

akak..mamat tak sempat buat..
jadi mamat bagi akak link yg mungkin membantu..
mamat ada kelas tmbahan esok..
kalau mamat buat pun,malam bru siap..
akak cuba buat dekat sini dlu

http://jangan-bukak.blogspot.com/2011/02/tutorial-buat-pagestab-menu-menggunakan.html

hoyahadis said...

kay_are : he..he..sudah semestinya lelaki tak berminat dengan warna pink..tp ade jugak dalam duniani siap pakai baju corak bunga..korean man la selalunye..(^_^)

hoyahadis said...

Matika : o.k Mamat takpe..hu..hu.. rajin-rajin belajar..thanks for info..nti akak terjah blo tu..(^_^)

mayra aish♥ said...

HAHAHA..eja neyh memang gila pink betul ;))

mesti satu rumah dia nanti warna pink kan kak ;)) hehehe

hoyahadis said...

ha..ha..memang-memang...seliper jamban die pun mesti kale pink kan..ha..ha..dijamin betul tekaan akak ni..hi..hi..(^_^)jangan mara tau Eja..(>_^)

apis of art said...

bepinau mata tgk kaler pink..

EJA said...

hoho..tekaan kakk and mayra sgt tepat..selipar jepun eja wana pink..hohoo

hoyahadis said...

apis of art : kaum adam memang tak berape nak sesuai meminati pink..he..he..(^_^)

hoyahadis said...

EJA : ha..ha..kan betul tekaan akk..

fatin atirah said...

boleh ka nak minta pendapat untuk design bilik saya???

hoyahadis said...

nak design yg mcm mane tu..:)

"ku menatap dalam kelam, tiada yang bisa ku lihat, selain hanya nama-Mu Ya Allah......Esok ataukah nanti, ampuni semua salahku, lindungi aku dari segala fitnah. Kau tempatku meminta, kau beriku bahagia, jadikan aku selamanya..hamba-Mu yang selalu bertakwa. Ampuniku Ya Allah, yang sering melupakan-Mu, saat Kau limpahkan kurnia-Mu, dalam sunyi aku bersujud......pada-MU"