. . .

Saturday, 20 October 2012

Template comel dah siap...Sape nak jugak...


Kali ini aku sedikit teruja..!
dengan hasil kerja tangan kasarku ini..
blog ini bertemakan Marie Cat yang comel lote.
dimiliki oleh Cik Nurul FHMT..
Apakah maksud FHMT..tak pasti..
tanye sendiri pd beliau..
untuk menyelongkar segala misteri itew meh klik link bawah ni,

diarionlinenurul

 Gambar bawah ni sudah semestinye banner
 

yang ni watermak pertama

  
watermak yg kedua


Anda teringin blog seperti ini..meh inbox saye di mukabuku pn.hoyahadis


Paling penting mesti sediakan detail selengkapnya..

CONTOH :
Tema blog : Elegant + Floral
Warna blog : Pink Pekat.
Nama blog [ header ] : Bila saya rajin menaip..
Footer : Terima Kasih Singgah Blog Saye.

FULL TEMPLATE HOYAHADIS :
- Header 
- Footer
- Background blog ,body post & sidebar.

SEKIAN WASSALAM

*Mood = dah tak idea nak merapu..tulisan ketgh smestinya untuk mnunjukkn entry ni panjang berjela...!

7 8 juta memberi pandangan dan pendapat:

NURUL ◕‿◕ said...

hee..comel-comel..eh,da watermark gak ke?hee..thanks akak,suka dengan hasil kerja akak! (;

Dwen Rasid said...

Kak , tolong add saya di facebook, saya nak tempah... saya x dpt nak add akak..

https://www.facebook.com/dwenirwanrasid

missfiqah said...

free ke kene bayar??hehe

Aq tetap Aku .. said...

nak gak mcm kak ladyainaa...tpi kena byr kew?

hoyahadis said...

welcome nurul..tq jugak sbb tmpah kt akk..:)

hoyahadis said...

missfiqah : klu tmplate blogger free je..tupun kena edit sndiri la dear..hehe..

hoyahadis said...

Aq tetap Aku : iye dik..pm akk klu brminat ye..:)

"ku menatap dalam kelam, tiada yang bisa ku lihat, selain hanya nama-Mu Ya Allah......Esok ataukah nanti, ampuni semua salahku, lindungi aku dari segala fitnah. Kau tempatku meminta, kau beriku bahagia, jadikan aku selamanya..hamba-Mu yang selalu bertakwa. Ampuniku Ya Allah, yang sering melupakan-Mu, saat Kau limpahkan kurnia-Mu, dalam sunyi aku bersujud......pada-MU"