. . .

Friday, 9 December 2011

Jom melukis doodle dengan cara yang mudah..

Selamat petang..Jom - jom kite melukis.. doodle , nak buat pondok kecik di tepi sungai.. ape pun boleh...

Sape2 yang ade anak kecik..ha.. ajak diorang join sekali.. musti diorang sukew..

Alamat tak boleh blogging la jawabnye kalau share komputer ngan budak kecik..ishh tak boleh..










Okey best tak..he..he..he..
Sebelum korang pergi meninggalkan blog ni nak kongsi kat korang sesuatu yang bestttt...ha..ha.. jom bace jap..
Korang da join belum cara mendapatkan income lebih sambil berblogging , berfacebook dan bertweeter ....
Jom join sama - sama... tak rugi tau... sebab korang tak perlu bazirkan duit dan masa... Sebab korang hanya perlu daftar sekali je... dan share iklan kat facebook , twitter dan blog... 

Korang takde blog... takpe share je kat facebook... Kalau takde sambutan korang tak rugi.Kalau korang bosan dan berhenti "berbisness" then nak sambung balik pun boleh. Takde masaalah. Sebab account korang takkan lupuus selagi korang tak lupuskan. Ape yang penting just belajar untuk lebih maju kehadapan... rugi ada facebook , blog tapi tak dapat income..kan.. he..he..

Apekata sambil berblogging , bersembang di facebook  kita dapatkan income yang berbaloi - baloi... Sape nak bagikan...!!!  Melainkan dengan usaha sendiri.
Anggap saja blog dan website yang kita ada sebagai majalah...Nah glamour gitu.. Ape lagi jom Tuan Puan , Enchik , Cik , Pak Cik Mak Cik , Abang Kakak , Adik-adik.... jom join sekali.... meh klik sini kalau berminat ----> says.my Klik daftar okey...
Happy blogging.....(^_^)
 
.
 
 Mari bersenam 
 .

5 8 juta memberi pandangan dan pendapat:

SUAIDAH JOHARI said...

cuteee blog :)
http://myblogmylife-sue.blogspot.com/

hoyahadis said...

SUAIDAH JOHARI : thanks dear..:)
dah terjah..

Ann Ishak said...

saya yang tak pandai melukis ni tetiba macam comelll pulak lukisan hihihi

hoyahadis said...

Ann Ishak : he..he..mmg comel..beleh melatih tgn utk melukis dgn komputer.

Danial Adzhar said...

follow lah blog saya hyedroba.blogspot.com

"ku menatap dalam kelam, tiada yang bisa ku lihat, selain hanya nama-Mu Ya Allah......Esok ataukah nanti, ampuni semua salahku, lindungi aku dari segala fitnah. Kau tempatku meminta, kau beriku bahagia, jadikan aku selamanya..hamba-Mu yang selalu bertakwa. Ampuniku Ya Allah, yang sering melupakan-Mu, saat Kau limpahkan kurnia-Mu, dalam sunyi aku bersujud......pada-MU"